Nože na porciovanie
Správna príprava jemných kúskov mäsa zvýrazní ich chuť a zachová ich krehkosť. K celkovému zážitku prispieva aj spôsob, akým sa plátok mäsa podáva. Ostrá a jemná čepeľ noža na porcovanie, často v kombinácii s porcovacou vidlicou, zachováva dokonalosť prepečeného steaku carpaccio alebo chrumkavú kožu hovädzej sviečkovice tým, že znižuje odpor pri krájaní; čepeľ jemne prechádza cez mäso a vytvára tenké, rovnomerné porcie chutného mäsa.
Nože na porciovanie
Správna príprava jemných kúskov mäsa zvýrazní ich chuť a zachová ich krehkosť. K celkovému zážitku prispieva aj spôsob, akým sa plátok mäsa podáva. Ostrá a jemná čepeľ noža na porcovanie, často v kombinácii s porcovacou vidlicou, zachováva dokonalosť prepečeného steaku carpaccio alebo chrumkavú kožu hovädzej sviečkovice tým, že znižuje odpor pri krájaní; čepeľ jemne prechádza cez mäso a vytvára tenké, rovnomerné porcie chutného mäsa.
Fiskars Nože na porciovanie mäsa
S Fiskars nožmi na porciovanie dosiahnete tú najlepšiu kvalitu pri každom podávaní.Vďaka inováciám, ktoré zabezpečujú dlhotrvajúcu ostrosť vďaka technológii LZR-EDGE na nožoch Fiskars Hard Edge a optimalizovanému uhlu čepele na nožoch Fiskars Norden, je tu nôž pre každého kuchára. Nože na porciovanie sa ľahko udržiavajú, sú vyrobené z japonskej nehrdzavejúcej ocele, takže ich možno umývať v umývačke riadu, a obsahujú hlboké chrániče prstov na ochranu. Tradičný nádych vám dodajú nože Norden vyrobené z prvotriednych materiálov, ako je nemecká vysokouhlíková oceľ a tepelne spracované rukoväte z brezového dreva. Starostlivosť bola venovaná aj dizajnu vidličky na porciovanie vrátane špičkových oceľových hrotov, ktoré sa dokonale hodia k nožu na krájanie na každú príležitosť.